fredag 18. desember 2015

"My Style" 

Jeg har valgt å bruke alle de originale bildene på hva som er meg. Oppe til hyre ser du bilde av min tekstur. Jeg har valgt det bilde fordi jeg ser på megselv som en tydelig person med masseinnhold. Det syntes jeg kommer frem ved den røde skriften på hvit bakgrunn og det at det er såppas mye tekst i et bilde men forsat leselig selvom det ser litt kaotisk ut. Øverst til venstre ser du tre fargekuler, Jeg valgte dette bilde fordi jeg ser på meg som en allsidig person og disse tre fargene er de man får alle verdens nyanser utifra. Nede til venstre ser du en selfie av meg som er satt sammen av tre bilder. De tre bildene representerer meg i de tre forskjellige miljøene jeg er i, Politikken, basketballen og teateret. Nedrest til høyre har vi "my place" Dette bilde har jeg valgt fordi det beste stedet jeg kan være på jorden er inne i en fatasiverden.


onsdag 25. november 2015

Vi skal begynne med et prosjekt som går ut på å lage et design til en kalender som vi skal lage ferdig til 17.12. Nedenunder ser dere "moodboard" jeg har laget som inspirasjonskilde til temaet mitt. Jeg har kommet frem til tre forskjellige temaer. Kleskode, bygningssilueter og Stjernetegn. 


onsdag 18. november 2015

Jeg har tengt lenge på hvordan jeg skulle ta bilde ti. #myplace_mk... og jeg har ikke klart å prestere noe jeg er ordentlig stolt av. Det første jeg tenkte når jeg hørte myplace var scenen. Der jeg virkelig hører hjemme. Men muligheten til å ta bilde på scenen var dessverre utenfor rekkevidde, så jeg fant på noe annet. Jeg har alltid likt bøker og alltid vært lykkelig når jeg har forvillet meg inn i en verden som kun eksisterer som blekk på papir. Så mitt myplace bilde ble av boken "Dracula" av Bram Stoker.

Bildet er tatt i fugel perspektiv og har hånden min plassert i det gyllene snitt. Bilde er redigert med filter ifra instagram og er ellers bare cropet. 

I dag har vi jobbet en del med lyssetting og da spesielt med hvit på hvit og svart på svart

Dette bilde er tatt med en lyskilde forfra på høyre side av kameraet. Det er også brukt en reflektor i bak på venstre side av egget


Dette bilde er tatt med kun en lyskilde bakfra


Dette er tatt med en lyskilde og reflektoren plassert tvers ovenfor den

onsdag 11. november 2015

Denne uken har fotooppgaven vært å ta en selfie. Jeg har tenkt lenge på hvordan jeg skal ta et bilde av meg og hvordan dette bilde skal representere meg som person. Så jeg har kommet frem til at det ikke er mulig så jeg har tatt tre selfier hvor jeg har kombinert hverdagen min. Til venstre ser dere meg som politiker og skole-hverdagslig, i midten har dere meg som basketballspiller på Askim if og til sist på høyre side har dere den personen jeg er hjemme med familien.

Jeg har prøvd å få det dominant øyet mitt (det høyre) i det gyldenesnitt. Linjene på vegen i bakgrunnen fører fokuset på kontrastene i antrekket. 

fredag 23. oktober 2015

Høstfargene i sitt ess

Er ikke helt fornøyd med bildet men det funker


torsdag 22. oktober 2015

torsdag 24. september 2015

Diptych urnedigert. 

Kort og brutalt den vanskeligste fotooppgaven jeg har hatt så langt i år 

torsdag 17. september 2015

Retusjeringsoppgave

Vi fikk tildelt en bildefil av et gammelt bilde som hadde fått en rekke skader. Oppgaven var å fikse bilde best mulig.

Originalbilde: 

Retusjert: 



En tidlig skoleoppgave vi hadde var å sette sammen de tre øverste bildene til et bilde

onsdag 16. september 2015

Hei alle sammen

Som dere sikkert har forstått så er dette en skoleblogg. Det vil si at alt jeg gjør i forbindelse med skolen på medier og kommunikasjon legges ut her. I tillegg vil jeg legge ut litt fra mitt privatliv. Håper dere liker det dere vil få se og at dere kommer med kritiske tilbakemeldinger
Massemord i eget bryllup
Prins tiltalt for å ha slaktet bruden, samt familie og venner i eget bryllup
Jon Sebastian Havstein                                                              Mysen VGS 1MEDB                       16.09.2015

En ung prins har blitt pågrepet og siktet for drapet på sin forlovede. Bryllupet som foregikk i prinsens slott skal ha endt i et blodbad. Vitner skal ha hørt prinsen rope utydelige setninger før han tilslutt ropte «Henne vil jeg ha!» og komme løpende ut med en ukjent kvinne.

Bilde: Jon Havstein

Trollkjerringene sprakk av sinne.  
Politiet opplyser at prinsen nektet å ekte bruden sin etter at hun ikke klarte å vaske linskjorten hans. Han nekter strafskyld og mener at bruden sprakk av sinne. Kvinnen prinsen ble funnet sammen med er også satt i varetekt mistenkt for medvirkning til drap sier politiet. En kristen mann som var inntatt på slottet fortalte at kvinnen opptil flere netter hadde vært hos prinsen. Han skal også ha sett kvinnen betale bruden med flere forgylte gjenstander for å få være med prinsen

Prinsens tapte kjærlighet?
Tre gamle koner skal ha uttalt seg om kvinnens bakgrunn og mener at hun er prinsens tapte kjærlighet. De skal alle ha påstått at de hadde gitt kvinnen de forgylte gjenstandene.


Både prinsen og kvinnen holdes i varetekt frem til rettsaken deres førstkommende mandag. Saken skal føres frem for tingretten i Østfold fylkeskommune